0

جرم‌های عجیب و غریب مسخره‌ترین قوانین دنیا

قوانین عجیب در دنیا، چه کارهایی تو دنیا غیرقانونی محسوب می‌شن؟

دنیای قوانین پر از موارد عجیب و غریب و گاه خنده‌دار است که گویی از دل داستان‌ها و فیلم‌های کمدی بیرون آمده‌اند. در این سرزمین عجایب، از ممنوعیت جویدن آدامس تا اجبار به داشتن قبر قبل از مرگ، قوانینی وجود دارند که ذهن را به چالش می‌کشند و لبخند را بر لبانمان می‌نشانند. در واقع باید گت ، دنیا جای پیچیده‌ای هستش. چه از نظر لباس پوشیدن، چه غذا خوردن و چه موسیقی، آدما عقاید خیلی متفاوتی دارن. جالب اینه که این موضوع در مورد قانون‌گذاری هم صدق می‌کنه. توی دنیا، شرایط فرهنگی مختلف باعث میشه قوانین عجیب و غریبی به وجود بیاد. بعضی وقت‌ها هم قانون‌ها انقدر مسخره هستن که آدم تعجب می‌کنه اصلا چرا همچین قانونی گذاشتن. بعضی از این قوانین انقدر عجیب هستن که باور کردنشون سخته. تو این مقاله می‌خوایم چند تا از این قوانین عجیب و غریب رو از جاهای مختلف دنیا بررسی کنیم، بفهمیم چرا به وجود اومدن و ببینیم چه نتیجه‌ای دارن. قوانینی که تصور می‌کنید فقط در فیلم‌ها می‌بینید، در دنیای واقعی وجود دارند! پس آماده سفری هیجان‌انگیز و پرماجرا به سرزمین عجایب حقوقی باشید!

۱.نگهداری ماهی آزاد در شرایط مشکوک ممنوع است

مسخره‌ترین قوانین دنیا

قانون salmón (ماهی آزاد)  ۱۹۸۶  در بریتانیا در بخش ۳۲ عنوان می کند که دریافت یا دور ریختن ماهی آزاد در شرایطی که فرد بداند یا احتمال دهد ماهی به طور غیرقانونی صید شده، جرم است. شاید این قانون منطقی تر از چیزی باشد که در ابتدا به نظر می رسد (“چطور می شود یک ماهی آزاد را به طور مشکوکی نگه داشت؟”). مجازات نهایی برای این جرم دو سال زندان است. هدف اصلی این قانون به روز رسانی قوانینی بود که در دوران ویکتوریا (قانون ماهیگیری آزاد ۱۸۶۸) وضع شده بود. این قانون همچنین به طور خاص به قدرت وزیر خارجه برای تعریف انواع مختلف ماهیگیری و مجاز یا غیرمجاز بودن آنها اشاره می کند – البته اینکه آیا آنها هنوز هم متوجه این نقش خود در امروز هستند، کاملاً مشخص نیست…

  • بخش ۳۲ قانون ماهی آزاد ۱۹۸۶: این به بخشی از قانونی در بریتانیا اشاره دارد که در سال ۱۹۸۶ برای محافظت از ماهی آزاد به تصویب رسید.
  • جرم بودن نگهداری ماهی آزاد در شرایط مشکوک: طبق این قانون، اگر کسی ماهی آزاد را در شرایطی دریافت، نگهداری یا جابجا کند که به طور معقولانه معتقد باشد یا احتمال دهد که این ماهی به طور غیرقانونی صید شده است، مرتکب جرم شده است.
  • محدود به انگلستان و ولز: این قانون در حال حاضر در این دو منطقه از بریتانیا اجرا می‌شود.
  • اعتقاد معقول به صید غیرقانونی: صرفاً مشکوک بودن کافی نیست؛ شما باید دلیل موجهی برای این باور داشته باشید که ماهی به طور قانونی صید نشده است.
  • “چطور میشه یه ماهی آزاد رو مشکوک نگه داشت؟”: این جمله طعنه‌آمیزی از نویسنده است که نشان می‌دهد این قانون در نگاه اول ممکن است عجیب به نظر برسد. به هر حال، نگه داشتن یک ماهی چقدر می‌تواند مشکوک به نظر برسد؟
  • مجازات حداکثر: با وجود طنز احتمالی این قانون، مجازات نقض آن می‌تواند جدی باشد و حداکثر تا دو سال حبس دارد.

در کل، هدف این قانون این است که افراد را از مشارکت در صید غیرقانونی ماهی آزاد منع کند و به این ترتیب به حفظ جمعیت این ماهی کمک کند.

۲.گذراندن مرغ از خیابان در کویتمن، جورجیا ممنوع است

جرم‌های عجیب و غریب

به عبارت ساده، قانون می خواهد صاحبان مرغ در هر زمان بر آنها کنترل داشته باشند. ایالت جورجیا دوست دارد از مرغ هایش محافظت کند و قداست آنها را حفظ کند، چون در گینزویل جورجیا، مرغ سرخ شده را با دست خالی می خورند. پس چنگال ها را کنار بگذارید! این قانون مرغ را به عنوان یک “لذت آشپزی مقدس برای شهرداری” توصیف می کند. شاید به همین دلیل است که مرغ سزاوار یک قانون خاص برای حمل و نقل ایمن است. بخش دوم، فصل ۸ به طور خاص بیان می کند: «برای هر کسی که مالک یا کنترل کننده مرغ، اردک، غاز یا هر پرنده اهلی دیگری است، اجازه دادن به آنها برای پرسه زدن در خیابان ها یا کوچه های شهر یا حضور در محل شخص دیگری بدون رضایت آن شخص دیگر غیرقانونی است». قانون کمی پیچیده است – و خیلی هم خنده دار نیست، برعکس باعث یادآوری لطیفه های بامزه ای می شود.

۳. تا همین اواخر، در ویکتوریای استرالیا، تعویض لامپ بدون داشتن مجوز برقکار مجاز نبود

طبق قانون ایالت ویکتوریا، تعویض لامپ بدون مجوز معتبر برقکاری، خلاف قانون بود. دست به کار شدن خودتان برای تعویض لامپ جریمه ۱۰ دلاری استرالیایی در پی داشت. با این حال، تجدید نظر در قانون ایمنی برق ۱۹۹۸ این قانون را به روز کرد. سخنگوی اداره ایمنی انرژی ویکتوریا گفت: «در حالی که قانون ایمنی برق انجام کارهای برقی را بدون مجوز غیرقانونی می کند، تعویض لامپ و کشیدن دوشاخه از پریز به طور خاص طبق دستور شورای G17 از این الزام معاف شده است.» به هر حال، بهتر است اگر مطمئن نیستید کار را به متخصصان بسپارید…

۴. در میلان ایتالیا، لبخند زدن در همه حال به جز در مراسم تشییع جنازه یا بیمارستان الزامی است

این قانون عجیب و غریب دیگر اجرا نمی شود، اما تصور کنید که مجبور باشید همیشه لبخند بزنید! این قانون در سال ۱۹۷۰ به تصویب رسید تا فضایی شاد را در شهر ترویج کند. با این حال، این قانون هرگز به طور جدی اجرا نشد و در نهایت لغو شد.

لبخند بزن! تو میلان اخم نکن!

تو میلان، ایتالیا، قانون شما رو مجبور می‌کنه که لبخند بزنین! این قانون برمی‌گرده به یه قانون قدیمی از زمان امپراطوری اتریش-مجارستان که هیچ وقت لغو نشده. یه مورخ به اسم آندره سانتانجلو میگه این قانون به پیشنهاد یه نفر به اسم لوییجی فابیو تصویب شده. البته کسایی که تو مراسم ختم هستن، کارکنان بیمارستان و کسایی که کنار یه عضو بیمار خانواده هستن از این قانون معاف هستن. اما بقیه بدون هیچ بهانه‌ای نباید اخم کنن وگرنه جریمه میشن. البته که توریست‌های زیادی هر سال به میلان میان و چیز زیادی برای ناراحتی تو این شهر زیبا پیدا نمی‌کنن.

۶. تو رادیو کانادا،‌ باید آهنگ کانادایی پخش کرد!

کانادایی‌ها خیلی وطن‌پرست هستن. به همین دلیله که رادیوهای کانادا طبق قانون باید ۳۵ درصد از آهنگ‌هایی که پخش می‌کنن رو از هنرمندان کانادایی انتخاب کنن (این قانون مخصوصا تو روزهای کاری و ساعات اداری اهمیت بیشتری پیدا می‌کنه). شبکه سی‌بی‌سی کانادا حتی بیشتر از این قانون رو رعایت می‌کنه و بیشتر از نصف آهنگ‌های بخش “موسیقی محبوب” رو از هنرمندان کانادایی پخش می‌کنه (یعنی جاستین بیبر و دریک رو زیاد می‌شنوین!). قوانین برنامه‌سازی تو کانادا خیلی دقیق هستن. اگه از شنیدن مایکل بuble تکراری تو کریسمس خسته نمی‌شین، مهاجرت به کانادا می‌تونه براتون انتخاب خوبی باشه.

۷. در تورین ایتالیا، اگه سه بار در روز سگتون رو بیرون نبرین، کارتون غیرقانونیه!

طبق قانون جدیدی که توسط شورای شهر تورین وضع شده، صاحبان سگ در این شهر ایتالیایی که خودشون رو عاشق حیوانات میدونن، اگه حداقل سه بار در روز سگشون رو بیرون نبرن، تا سقف ۵۰۰ یورو جریمه میشن. در خیلی از شهرهای ایتالیا، حتی گربه‌های ولگرد هم تحت حمایت قانون هستن.

برای اجرای این قانون، بیشتر روی کمک شهروندان برای گزارش دادن موارد بدرفتاری با حیوانات توسط همسایه‌ها حساب میشه. تورین سخت‌ترین قوانین حمایت از حیوانات رو در کل ایتالیا داره – حتی به شهربازی‌ها هم اجازه نمیدن ماهی قرمز رو توی کیسه بدن! میشه گفت نیت پشت این قوانین، هر چقدر هم عجیب به نظر برسن، حمایت از رفاه حیوانات هست.

۸. تو اسکاتلند، قانونا باید اجازه بدین هر کسی از توالت شما استفاده کنه!

اگه تو اسکاتلند به دستشویی نیاز داشته باشین، میتونین در خونه کسی رو بزنین و ازشون بخواین از سرویس بهداشتیشون استفاده کنین – و به طور قانونی، اونا حق ندارن بهتون نه بگن. این قانون از قوانین قدیمی اسکاتلند درباره مهمان‌نوازی نشأت میگیره (آفرین به اسکاتلندی‌ها!) و از نظر فنی هنوز هم قابل اجراست (حتی اگه هیچ وقت به طور رسمی توسط پارلمان تصویب نشده باشه). البته، اینکه چقدر تو عمل بتونین با این قانون به هدفتون برسین، یه بحث دیگه است.

۹. تو سامو، فراموش کردن تولد همسرتون غیرقانونی است!

تو سامو اگه تولد همسرتون رو یادتون بره، انتظار بیشتر از قهر کردنشو داشته باشین! اینکه چقدر مجازات میشین مشخص نیست (احتمالا بار اول فقط یه اخطار باشه)، اما شاید یه مدت جدا موندن از همسرتون تا بتونین جبران کنین هم بد نباشه.

۱۰. تو سارپتورنکس فرانسه، داشتن قبر قبل از مرگ الزامیه!

شهردار سارپتورنکس قانونی وضع کرد که اگه کسی تو شهر فوت کنه و قبلا تو قبرستون محلی قبر نخریده باشه، غیرقانونی محسوب میشه. افرادی که بدون داشتن قبر فوت کنن، “به شدت مجازات میشن”. البته اینکه چطور میشه یه فرد مرده رو مجازات کرد، مشخص نیست.

این قانون توسط شهردار به این دلیل وضع شد که بهش اجازه ندادن زمین بیشتری برای افزایش تعداد قبرای قبرستون بخره. بعدا، شهردار بابت ناراحتی که این قانون ایجاد کرده عذرخواهی کرد (جالبه که این عذرخواهی همزمان با انتخابات بعدی بوده!). کل جمعیت این شهر هم فقط ۲۶۰ نفره، اما خب این باعث نمیشه که پیش بینی زمان مرگتون راحت تر بشه.

منبع : thelawyerportal.com

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 20 =