آموزش طعم دار کردن و مزه دار کردن مرغ
0

طعم دار کردن مرغ و منینیت با 14 روش رستورانی

از مرغ معمولی تا غذای رستورانی ، ۱۴ روش شگفت انگیز برای طعم دار کردن مرغ

مرغ به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار و همه کاره، در سبد غذایی اکثر مردم بعنوان یکی از بهترین منابع پروتئین جایگاه ویژه ای دارد. این ماده مغذی و خوشمزه به روش های مختلفی قابل پخت و پز است و می توان با طعم دهنده های گوناگون، طعمی منحصر به فرد به آن داد. از مجله خبری از بهترین در این مقاله، ۱۴ روش خلاقانه و خوشمزه برای طعم دار کردن مرغ به شما معرفی می کنیم تا بتوانید با استفاده از مواد ساده ای که در خانه دارید، مرغ هایتان را به یک غذای فوق العاده تبدیل کنید.

فرقی نمی کند که به دنبال طعمی تند و آتشین باشید یا ملایم و ظریف، در این لیست ایده هایی برای هر ذائقه ای پیدا خواهید کرد. با ما همراه باشید تا دنیایی از طعم های جدید را با مرغ تجربه کنید!

  • طعم دار کردن مرغ  یا مرینیت کردن مرغ در آشپزی فواید متعددی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنم:
  • ۱. افزایش طعم و مزه: مرغ به تنهایی طعم نسبتاً ملایمی دارد. طعم دار کردن آن با ادویه ها، گیاهان و سایر مواد طعم دهنده، به برجسته شدن طعم و ایجاد یک تجربه آشپزی دلنشین تر کمک می کند.
  • ۲. لطیف تر شدن بافت: برخی از روش های طعم دار کردن مرغ، مانند مرینیت کردن، می تواند به لطیف تر شدن بافت آن نیز کمک کند. این امر به خصوص برای قسمت های سینه مرغ که به خشکی معروف هستند، مفید است.
  • ۳. ایجاد تنوع: با استفاده از طعم دهنده های مختلف، می توانید هر بار طعمی جدید و منحصر به فرد به مرغ بدهید. این تنوع می تواند به جلوگیری از یکنواختی در غذاها و جذاب تر شدن وعده های غذایی شما کمک کند.
  • ۴. پنهان کردن طعم نامطبوع: در برخی موارد، مرغ ممکن است طعم نامطبوعی داشته باشد. طعم دار کردن آن می تواند به پنهان کردن این طعم و بهبود طعم کلی غذا کمک کند.
  • ۵. افزودن مواد مغذی: بسیاری از ادویه ها و گیاهانی که برای طعم دار کردن مرغ استفاده می شوند، دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند. افزودن آنها به رژیم غذایی می تواند به ارتقای سلامت شما کمک کند و یا طبع مرغ را معتدل می کند و هضم آن را در فرایند گوارش تسهیل می کند.

با کمی خلاقیت، می توانید مرغ را به یک غذای خوشمزه و پر طعم تبدیل کنید که همه از آن لذت خواهند برد.در نهایت، تصمیم با شماست که مرغ را طعم دار کنید یا نه. مهم این است که از نتیجه نهایی راضی باشید.

طعم های بین المللی در خانه شما : ۱۴ روش خوشمزه برای طعم دادن به مرغ شما

  • ۱.ادویه بهارات (باهارات) معجزه طعمها

بهارات یک مخلوط ادویه خاورمیانه ای است که برای طعم دادن به انواع گوشت استفاده می شود. شامل ادویه جات، فلفل سیاه، هل، دارچین، میخک، گشنیز، زیره، جوز هندی، فلفل قرمز و پاپریکا باشد. آن را روی سیخ های مرغ پخته شده با کمی روغن زیتون امتحان کنید.

  • ۲. پیری پیری (پیری پیری)

کاشفان پرتغالی با فلفل‌هایی به نام پیری پیری که در زبان سواحیلی به معنای «خیلی تند» است، به جنوب آفریقا رسیدند. در مورد اینکه چه کسی تصمیم گرفت آن را در مارینیت گوجه فرنگی برای مرغ قرار دهد، بحث وجود دارد، اما همه موافقند که خوشمزه است ترکیب برای طعم کردن گوجه ترکیب گوجه+فلفل تند و سس پز کردن مرغ در این ترکیب است.

  • ۳. تاندوری (tandoori)

این غذای مرغ هندی به طور سنتی در تنور گلی که با زغال سنگ یا چوب گرم می شود پخته می شود که طعم دودی به آن می دهد. اما شما می توانید نمونه ای کوچک از آن را در حیاط خانه های خود درست کنید. ادویه ها – که شامل گشنیز، فلفل قرمز و زردچوبه است را قبل از اینکه با ماست مخلوط کنید تا مرینیت درست شود، ابتدا در روغن کمی تغت بدهید تا طعم آن بیرون بیاید.

  • ۴. مرغ داغ نشویل (Nashville Hot Chicken)

افسانه ای وجود دارد که زنی در تنسی، از همسرش بسیار عصبانی شد و تصمیم گرفت با درست کردن مرغی بسیار تند که دهانش را بسوزاند، او را تنبیه و عصبانی کند. اما نتیجه برعکس شد: او عاشق آن غذا شد و بدین ترتیب، افسانه “مرغ داغ نشویل” متولد شد: این مرغ، درست شبیه مرغ سرخ شده معمولی است، اما با تندی فلفل قرمز (کاین) همراه است.

  • ۵.lemongrass (لمونگراس)

مرغ را در مخلوطی از لیموترش، سس سویا، فلفل قرمز، زردچوبه و یک سس ماهی ویتنامی با کیفیت بالا (ساخته شده از ماهی آنچوی، نمک و آب) بخوابانید. نتیجه نهایی، طعمی تند و سبک با کمی تندی ملایم خواهد داشت.

  • ۶.کاری (Curry)

انواع بی پایان از انواع غذا با ادویه کاری در سراسر آسیا، کارائیب و آفریقا تهیه می شود. برخی برای با تهیه سس، خامه، کره و برخی با دیگر ترکیب ها از آن استفاده می . “کاری” مخلوطی از ادویه جات است که اغلب شامل گشنیز، زیره، زردچوبه، زنجبیل، خردل، شنبلیله و دارچین است.

  • ۷.(چیلی لایم)

برای بیدار کردن جوانه های چشایی خود در اواسط یک روز گرم تابستانی، طعم تند آب لیمو را با کمی پودر چیلی ترکیب کنید. برای تهیه مواد روی مرغ، پودر چیلی، زیره، پاپریکا، دارچین و کمی شکر را مخلوط کنید. اجازه دهید مرغ حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو بخوابد و سپس آن را به طور کامل کبابی کنید.

  • ۸.فسنجان (Fesenjan)

فسنجان یک خورش مرغ سنتی ایرانی است که از گردوی آسیاب شده و رب انار – تهیه می شود و با برنج سرو می شود. برای سس، آب انار را روی حرارت کم تغلیظ می کنند تا به شکل شربت درآیند و برای زیبایی، کمی انار تازه روی آن بپاشید. پختن مرغ در ترکیب گردو و انار باعث می شود تا طعم آن بسیار خوشمزه شود.

  • ۹.ملاس و بوربن (Molasses and Bourbon)

این دو ماده اولیه شروع خوبی برای طعم دادن هستند. همچنین می توانید کره، شکر قهوه ای، سس ووسترشر، خردل، پیاز و پودر چیلی اضافه کنید. نتیجه نهایی، طعم لذیذ و شیرین، کمی تند و خوشمزه است.

  • ۱۰.شاورما (Shawarma)

انواع خانگی شاورما هم وجود دارد، اما این غذای خیابانی خاورمیانه به طور سنتی روی سیخ بزرگی طبخ داده می شود. گوشت بدون استخوان را به صورت لایه ای روی هم قرار می دهند و ساعت ها در آبِ خود و مخلوطی از زیره، گشنیز، سیر، پاپریکا، زردچوبه، میخک، فلفل قرمز و فلفل سیاه خوابانده می شود. شاورما را معمولا داخل نان پیتا سرو می کنند و بوی آن، وقتی به درستی طبخ شود، بسیار خوب و جذاب است.

  • ۱۱.پیچ های بیکن (Bacon Wraps)

اگر جزو افرادی هستید که معتقدید همه چیز در زندگی با کمی بیکن بهتر می شود و با مقدار زیادی بیکن خیلی بهتر می شود، این دستور پخت برای شماست. مقداری سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و هر تکه را با حدود یک سوم از یک نوار بیکن بپیچید. آن را با خلال دندان محکم کنید و قبل از پختن در فر، در مخلوطی از پودر چیلی و شکر قهوه ای بغلتانید.

  • ۱۲.تیکا ماسالا (Tikka Masala)

سیر، زنجبیل، زردچوبه، گارام ماسالا، گشنیز و زیره، طعم دهنده های این غذای کمی شیرین و بسیار خوشمزه هستند که در رستوران های هندی در غرب رایج است. برخی می گویند این غذا در بریتانیا برای متعادل کردن تندی غذاهای هندی برای ذائقه غربی ها تکامل یافته است. این غذا از هر کجا که آمده باشد، زمانی که هوس تیکا ماسالا می کنید، هیچ چیز دیگری جای آن را نمی گیرد.

  • ۱۳.دوروات (Doro Wot)بخش ۱۳ از ۱۴

این غذای سنتی را می توانید در منوی اکثر رستوران های اتیوپی پیدا کنید. مرغ را با مخلوط ادویه “بربره” مالش می دهند که شامل فلفل قرمز، سیر، زنجبیل، شنبلیله، هل، زیره، فلفل سیاه، ادویه همه منظوره، زردچوبه، میخک، دارچین و گشنیز است.

  • ۱۴.گیاه های پروانس (Provence)

یک مرغ کامل را با روغن زیتون، سیر و این مخلوط سنتی ادویه جات از جنوب فرانسه ماساژ دهید: مرزنجوش، رزماری، مرزنگوش کوهی و آویشن. گاهی اوقات اسطوخودوس، رازیانه، مریم گلی، ترخون و حتی پوست مرکبات نیز اضافه می شود.

آموزش مزه دار کردن طعم دادن به مرغ

نتیجه گیری: دنیایی از طعم ها در انتظار مرغ شماست!

همانطور که دیدید، طعم دار کردن مرغ روش های بی شماری دارد و این فقط به نوآوری و سلیقه شما بستگی دارد. با امتحان کردن روش های مختلف، می توانید به مرغ خود طعمی منحصر به فرد و لذیذ بدهید که همیشه به یاد ماندنی خواهد بود. به یاد داشته باشید که از آزمایش کردن نترسید و از طعم دهنده ها و ادویه جات مختلف استفاده کنید. با کمی خلاقیت، می توانید مرغ را از یک غذای ساده به یک شاهکار آشپزی تبدیل کنید که همه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

نکات پایانی:

  • از مرغ با کیفیت و تازه استفاده کنید.
  • مرغ را قبل از پخت به طور کامل مزه دار کنید.
  • از طعم دهنده های مختلف نترسید و خلاق باشید.
  • مرغ را بیش از حد مزه دار نکنید.
  • قبل از پخت، مرغ را کاملاً از مریناد پاک کنید.
  • مرغ را با روش پخت مناسب بپزید تا طعم و بافت آن حفظ شود.

با آرزوی آشپزی های لذت بخش و پرماجرا برای شما!

منبع : webmd.com

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + هشت =